Activiteiten

 

Rondleiding wijngaard en wijnproeverij

Vindt u het leuk om een keer een wijngaard te bezoeken en wat meer uitleg te krijgen over de wijnbouw en het wijn maken in uw eigen taal? Dan bent u bij ons van harte welkom. Ronald verteld met veel passie over de verschillende druivensoorten en hoe de wijn wordt gemaakt. De rondleiding wordt afgesloten met een ‘degustation’, waarbij u alle wijnen kunt zien, ruiken en proeven.

Wanneer: Iedere vrijdag in juni, juli, augustus en september

Hoe laat: 17.OO uur
Duur: ongeveer 1,5 – 2 uur
Prijs: 5€ pp, bel voor een reservering met 06.17.25.56.87

 

Voor groepen maken we graag een aparte afspraak, dit kan uiteraard ook buiten het seizoen. Neem hiervoor contact op met Ronald 06.17.25.56.87

 

Paardrijden en wijn proeven

Een onvergetelijke ervaring. U rijdt te paard door de prachtige omgeving van de ‘Piemont Cévenol’, onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd, engels sprekende, instructrice. U vertrekt vanaf Le Haras de Durfort (www.leharasdedurfort.ffe.com) en rijdt tegen het einde van de rit via Le Mazelet weer terug. Wij verwelkomen u op Le Mazelet, waar u onze wijnen kunt proeven met uitleg van de wijnmaker. Onder het genot van daarbij geserveerde regionale tapas, kunt u even bijkomen van de rit en genieten van het fraaie uitzicht. Voor de ruiters is enige rijervaring vereist.

Wanneer: September – Juni (min. 4, max. geoefende ruiters)
Hoe laat: 16.30 – 19:00 uur
Prijs: 65€ pp
Reserveren: bel 06.35.59.21.07 of mail ons info@lemazelet.com

 

Facebook IconTwitter Icon